Dödlig polis vapen Taser

1

Polisen ljuger när de säger att TASER räddar liv. De skjuter folk med elektrisk chock på 1000 volt vad jag förstår i ett antal sekunder. Det elektriska ström bränner nerver vid kontakt på huden, sen går det rätt igenom kroppen. Det skadar permanent på en enda gång nerver, blodkärl, muskelceller och inre kroppsorganen. Det första som man känner är domning och det är bara början på ens död. Efter ett år kommer nerv död och smärta. Jag är skadad av 9-volt till döds och då har jag svårt att föreställa mig att folk inte får till och med värre skador av Taser. Det som vi ser på video där poliser chockar sin kollega som påstås inte blir skadad, är en teaterföreställning av regering sida. Här är ett exempel där det ljugs om det påstås mindre dödliga vapen Taser:

(Ocular manifestations of TASER-induced trauma)

(https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352644017300456)

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352644017300456

2

Introduktion

Thomas A. Swift Electric Rifle, eller TASER (Taser International, Scottsdale, AZ), är ett verktyg som används av brottsbekämpande myndigheter för själv försvar och för att dämpa våldsamma brottslingar utan att tillgripa dödliga medel. TASER kan leverera upp till 50 000 volt (V) elektrisk laddning på kontakt i upp till 5 s. Även om allvarliga skador förekommer i mindre än 1,4% av fallen [1], kan TASER-skador vara förödande när de involverar ögat.

 (Här ljuger de att allvarliga skador förekommer i mindre än 1,4% av fallen. Skador med Taser förekommer till 100% där varje fal innebär skador till döds. Varje elektrisk chock med Taser leder i döden genom kroppsvävnads död, på grund av medicinering med smärtlindrings mediciner som patienter kan bara få från psykiatriska vården och det är Ziprexa och Seroquel kommer skada den skjutne manen, med övervikt som kommer leda i sin tur in i diabetes. Med diabetes sår läker inte bra. Därför den skada i ansikte kommer sluta i nekrosen och död senare om några år. Taser bränner nerver direkt och den offer för det elektriska vapnet har förlorat känsel i halva ansikte direkt vid första elektriska chock. Jag visste inte ens att Taser kan leverera upp till 50 000 volt (V) elektrisk laddning på kontakt i upp till 10 till 20 s. Jag trodde att den levererar upp till 1000 volt och att läsa det här är et chock för mig med tanke på at det är så uppenbart att det är et brott mot mänsklighet, genocid när man tänker lite bättre. Men, det är vanligt folk som är demoniserade människor av

3

statens sida, på grund att det handlar om folk som ger våldsamt motstånd vid gripande. At polisen missbrukar sin maktposition där de provocerar folk och där de utnyttjar varje tillfälle bara för att kunna använda det elektriska dödliga vapnet på folk ifrågasätts inte från någon ur den makt och rika eliten på grund av att det handlar om vanlig maktlösa folk. Den man som är skjuten klagar på förlorad känsel i ögat och hela ansikte till polisen och vården, men han blir bemöt av en statlig vägg av förnekelse av staten och hela statliga systemet. Detta kroppens förfall på grund av elektriska skador framkallar et lidande som speglar sig på så sätt där man drivs till galenskap och ologiska beteende där man antigen hämnas på någon av de sketna poliser eller om man var en fredlig människa från första början, drivs man till att man ska skrika rätt ut, på grund av smärta, lidande och man skriver om det lidande i agoni på samma sätt som jag har gjort där jag skrev den här blogg. Det är den hela syfte av existens av Taser, ECT och de alla andra elektriska döds fällor ryggade av stater. De skadar oss till döds och sen låter de oss att vi skämmer ut oss, där vi demoniserar oss själva medan stater erkänner inte ens de fruktansvärda skador som de alla genocid apparater orsakar på vår kropp. Det här är brottslighet som stater begår och att klaga till Polisen för sitt förstörda ansikte, nerver är meningslöst på grund av att polisen förklarar deras agerande under påstående av nödvändigt bruk av våld mot en person som motsätter sig mot makten vid gripande och det är påstås befogad anledning att utsätta en människa för det påstås ofarliga elektriska vapen. Att hela staten ljuger om skadlig påverkan av det elektriska vapen Taser på mänskliga kroppen är det genocid som bara folk som har blivit skadade av det nekrosvapen som inser det senare med några år. Elektriska skador med tiden är verkställd döds straff och om det, håller stater tyst om. Men varför ingen ifrågasätter den bild på den man som har fåt den projektilnål rät i sitt öga. Tänk på att han har fått 50 000 volt genom ögat och vidare i hjärna och då förstår man att han kommer att dö senare med tiden. Efter det brott som staten har utsatt honom för, hans liv är omöjlig att leva vidare. Det är det straff av statens sida, där staten har verk stelt dödsstraff på en medborgare utan någon domstol. Det är perfekt brott där man faller rät ner i graven medan hela statliga system behandlar folk som om de är dumma i huvudet och att de inbillar alt. Det är makt och rika eliten som mördar oss vanligt folk framför ögon på hela mänsklighet och de kallar sig för demokrati. Jag har blivit utsatt för brott där jag blev lurad som konsument i statlig ryggad dödsfälla -estim- på 9-volt och nu har 70 % av min kropp dött, där även mitt förstånd försvinner. Jag har polis anmält det brott och staten har stoppat mig från att berätta det i medier. Allmänna vården är et bunt av kriminell statlig maffia som medverkar tillsammans med svenska staten i det genocid där de ger mig mediciner för smärt lindring men de stoppar mig så att jag inte kan dra det till domstol medan brottslingar som har sålt mig den elektriska nervgift www.sinful.dk fortsätter sälja det som om inget har hänt vidare till oss vanligt folk och till våra barn, så att även de kan bli lurade att testa en av de alla elektriska döds trojaner som kommer förkorta våra barns liv med över 50 år. Det är bättre att man blir skjuten, kniv huggen och få kroppsdel amputerad än att få elektrisk ström som amputerar ens kropp. När de har skjutit dig med Taser då är du död om några år och det är hemlighet som staten håller tyst om. Jag har aldrig begått något brott i Sverige. Som ni ser, jag dör i de värsta plågor som folk kan inte ens föreställa sig. Jag har aldrig varit ett hot mot det svenska samhälle. De låter mig aldrig leva ett normalt liv i fred så som alla svenskar gör. De lever sina liv i fred och harmoni med leende och glädje. Så ser folk ut som har mänskliga rättigheter. Polisen har kränkt min mänskliga rättighet. De har aldrig haft någon anledning att använda våld mot mig eftersom jag är en tyst person som drömde bara om ett normalt liv. De hotade mig med fängelse för att jag ska erkänna brott. Jag erkänner mina misstag så att jag kunde avtjäna mitt straff och förtjäna min frihet en gång för alltid. De tillät mig inte mänsklig rättighet att avsluta den skuld som har förtärt min själ från insidan och ut. Tack till min blinda naiva syn på mänskligheten som bra har de lyckats lura mig in i döden. Medier sprider psykologiska krig full av lögner, halvsanningar och vinklade

4

nyheter bara för att övertyga oss vanligt folk om att de är bra och rättvisa så att de kan lura oss till den falska känslan av säkerhet. När vi tror på dem då förväntar vi oss inte ett dödligt slag från den svenska regering genom statliga system och den övriga hela världens regeringar och den rika eliten. Vi tror att vi är skyddade från dödsfällorna. Media lanserar ett bombardement med vilseledande regering propaganda. De varnar för vad vi själva vet är farligt medan de aldrig har sagt något om folkmordet med elektrisk ström. Förut såg jag på staten och polisen som något heligt som skulle skydda oss mot fara. Men jag hade så fel. Den svenska staten har skadat mig ihjäl nu genom alla statliga institutioner och mest av allt psykiatriska vården som är direkt länkade till de dödliga 9-volt apparater och Polisen. Nu kan staten och polisen säga att de utreder brott och att de bara gör sitt jobb. De gör bara sitt jobb? Alla de som har massakrerat män, kvinnor och barn i folkmordet gjorde också bara sitt jobb och ingenting annat. Det är perfekt okej om de hade satt mig i fängelse när jag har erkänt mitt brott. Den hela svenska staten har begått statligt övergrepp mot mig. Vad polisen har gjort mot mig hittills är ett brott mot mänskligheten. Om jag hade gjort våldsamt motstånd mot den svenska polisen, vilket jag aldrig skulle göra och om de hade skjutit mig eller gett mig en ordentligt fysisk misshandel så att jag får blåmärken över hela kroppen och om de hade brutit min arm eller ben skulle jag inte ha tagit det som något onormalt. Det är vad ingår i polisjobbet. Men om de hade skjutit mig med Taser så är det inte samma sak. De hade amputerat kroppsdelar från mig för alltid och nu är det krig. När staten genom media ljuger för människor att Taser räddar liv, då är det bara deras ursäkt så att de kan döda människor på plats. I den situationen är poliser på samma sätt åklagare, domare och bödel. Staten och alla statliga myndigheter ljuger och ljuger oss rätt in i våra ögon. Så, de dödar människor på plats och då är det en döende processen som personen går igenom. De dödar oss och när vi vänder oss mot staten, så är de väl skyddade av lagar där vi inte får göra motstånd mot staten och alla statliga institutioner. Människor reser sig upp mot makten även i diktaturer när de mördas av statsmakt. Om vi är ett hot mot makten då eliminerar makten oss, men vi vanliga människor måste försvara oss också mot makten när makten dödar oss. Staten och polisen är inte bra, ärliga, rättvis eller ädla. Om polisen hade skjutit mig med ett vapen, om de hade slagit mig över hela min kropp, eller om de hade brutit mina ben, alt det skulle jag acceptera eftersom det ingår i deras arbete. Men om de hade skjutit mig med Taser då skulle jag ha skjutit polisen med Taser vid en senare tidpunkt och jag skulle tömma hela Taser batteri i hans kropp. Om det är lagligt för staten att skära bort våra kroppsdelar, då är det lagligt för oss vanliga människor att klippa kroppsdelar från deras kropp. Vad är skillnaden mellan en diktaturstat som dödar människor och en demokrati som dödar människor på ett kamouflerat sätt där de utnyttja en ursäkt, en ren lögn bara för att ha möjlighet att döda människor. Dessutom säger de eller snarare ljuger att Taser 50 000 volt räddar liv. Den svenska staten har skadat mig och de fortsätter att skada mig tills det finns inte något kvar av mig. Jag kan inte längre ha något kulturellt och anständigt beteende eftersom deras avsikt inte var att döma mig, deras avsikt var att skada mig. Jag har förlorat så mycket från min kropp och min själ. Det saknas halva min personlighet och på grund av min förstörda kropp så nu begår jag misstag efter misstag efter som min kropp inte kan fungera normalt för den är trasig. Mentalt är jag inte en man längre och inte heller någon människa. De har förvandlat mig till en fullständig och motbjudande man som bara skämmer sig själv ut. Varje felsteg jag tar observeras genom förstoringsglas, där staten och vanliga människor påpekar mina misstag när de går bredvid mig på gatan. De skrattar åt mig, de kallar mig öknamn och efter som det svenska kungariket har nästan dödat mig så gör det inte så mycket för mig längre. Alla bedömer mina misstag men ingen har någonsin nämnt ett enda ord som jag har skrivit om övergrepp som svenska staten har begått på mig. Staten, polisen, den psykiatriska vården, den allmänna vården, media, alla dem begår värre brott än våldtäktsmän, brottslingar, seriemördare begår. Seriemördare dödar ett antal människor medan

5

stater massakrerar miljoner människor över hela världen, där skador så småningom leder till döden. Alla de dödade hamnar i statlig statistik där de har dött på grund av självmord. De säger att de har begått självmord på grund av psykisk sjukdom medan de inte nämner ett ord om att de elektriska apparater torterar och gör människor galna där de begår självmord på grund av den smärta och lidande som orsakas av de elektriska apparaterna. Om människor begå inte självmord då de dör på grund av stroke, hjärtinfarkt, kärlsjukdom eller diabetes på grund av medicinerna vi får från psykiatriska vården som smärtlindring för elektriska skador medan de säger att de är till för en fantasitillstånd diagnos för att kunna sätta deras fingrar på beteende hos individer som uppvisar sårbarhet när staten utreder dem för brott genom en psykologisk krigföring. SÅ, där har vi det igen, människor dör på grund av sjukdomar och inte på grund av elektriska apparater, som förvandlar den skadade till en som är beroende av smärtlindring från psykiatrisk vården som så småningom skadar dem till döds. Staten har sina elektriska folkmordutrustning skyddade som ni ser. De får det se ut som om det är alltid vi vanliga människor som skadar oss själva ihjäl, utan någon logisk anledning. Staten gör bara sitt jobb. Det är alltid vårt eget fel. På ytan har ingen tvingat oss, det är vi själva som har gjort det. Samtidigt hamnar vi vanliga människor hela familjen och hela etniska grupper på kyrkogården. Det är vad den svenska västdemokratiska makt och rika eliten är för något, där det råder frihet, mänskliga rättigheter och alla lika värden. Det här är inget annat än fascism.