Smärtlindrings apparater med elektrisk ström

1

Elektrisk förintelse och mord av världens civila befolkning med elektrisk ström, under påstående av smärt lindrings användnings syfte. Inte nog med att folk får kroniska sjukdomar och smärta i kroppen, på grund av slitage i kroppen på grund av beroende av den arbetsplats som folk arbetar på genom sitt hela liv för att man ska försörja sin familj, så har världens makt och rika eliten kommit på ett nytt sätt att förvandla den smärta hos arbetsklass folk som folk redan ha på grund av reumatism och övriga kroppssjukdomar till et smärta i levande helvete genom elektrisk skada. Här är det samma sak igen. Offentlig, regering bryr sig om sitt eget folk, medan under ytan världens regeringar läger ut sådant dödligt reklambedrägeri propaganda, för att folk som har kronisk smärta i kroppen, ska luras även i elektriska skador, som kommer förvandla deras liv till pågående död i smärtor, som är 1000 gånger värre än den smärta som dom har haft från första början. Sådana apparater som påstås ska lindra smärta för reumatism, Fibromyalgi och så vidare genom att påstås låta elektrisk ström flöda genom kroppen, i stället den till sinnes ofarliga apparat förstör allt i sin väg genom kroppen. Den elektriska smärt lindring apparater är samma regerings trojan dödsfällaredskap som den apparat jag har skadats med. Under påstående av smärtlindring, användnings syfte, kommer den apparat bränna allt i sin väg genom mänskliga kroppen. Det kommer bränna nervsystem till aska.


I det här fal när elektroder är kopplade på halsen nära huvudet, kommer det skada nerver i huden, muskler och det bränner och skadar även nerver i ryggrad som är extremt viktiga för att kroppen ska kunna fungera normalt. I och med att halsen är smal, kommer den elektriska påstås stimulering apparat att skada väldigt lätt dom mest viktiga nerver i hals ryggrad som förbinder hjärna med övriga kroppen. Om dom mest viktiga nerver i kroppen skadas som är ryggrads nerver, då är även autonoma reflexer skadade, som kontrollerar andningen, hjärta, inre organen och så vidare. Det här är verkstelning av döds straff, i stället för smärtlindring. Döden kommer inte inträffa direkt och snabbt. I stället kommer skador på ryggrads nerver och autonoma reflexer uppstå med tiden och dom kommer förvärras, ju mer tiden går desto mer skador blir värre. Det dödsprocess som kommer, är identisk med det som jag har blivit utsatt för. Person med de skadorna kommer också att dö i en utdragen och smärtsam pågående döds process full av lidande i agoni. Döende process som kommer är identiskt med det jag har blivit utsatt för, men i detta fall blir det ännu värre, eftersom halsen är smal och nästan i kontakt med hjärnan. Personer med sådana skador kommer att dö i värre lidande än vad jag dör i nu. Det är identiskt som om de hade avrättats med giljotin och någon hade lagt
2
tillbaka huvudet på kroppen så att de kunde leva på något hemskt sätt, tills den moment då dom klarar inte leva mer på grund av den lidande i agoni och då har dom val att begå självmord på grund av lidande i agoni, att bli inlåst i mental sjukhus på grund va den vrede som elektrisk skada framkallar biologisk genom förändrade nerver på grund av elektrisk skada och att dö på grund av elektrisk skada när organen och autonoma reflexer har slutat fungera och då inträffar döden genom andnöd, hjärtinfarkt, organsvikt, diabetes på grund av diabetes som smärtlindring mediciner framkallar som du måste ta för att kunna sova över natten och så vidare.
Det här är samma sak bara skador framkallas lite mer åt nedre del av kroppen.
I den här fal kommer höger ben amputeras genom elektrisk skada. Skada kommer spridas till knä och upp genom hela höften. Hela nervsystem kommer att dö i tidslängd från 5 år till 10 år. Mer kan man inte leva med elektrisk skada för fysisk och mental hälsa blir förstörd helt och personliga identitet kommer bli helt raderad ur den individ som får den elektriska strömmen genom den här apparaten. Allt det är bara en del av elektrisk förintelse på över miljard av vanligt folk på den här planet i dom senaste 100 år. Om du kopplar dom här apparater på din kropp, då garanterar jag dig att du kommer att dö.