Mitt besök på akuten-Blogginlägg – 2

1

Alt hänger ihop. De fortsätter prata till mig oavsett hur nära döden jag är, oavsett hur dåligt jag mår och oavsett vad som händer. Alt det gör de bara för att vilseleda mig så att jag blir förvirrad, medan de skador och de mediciner som jag måste ta nu, har hunnit bryta ner min kropp, min förmåga att tänka klart, att jag ska inte kunna uttrycka mig med ord, att jag ska lida i levande helvete i min pågående död, att dom ska göra mig oförmögen att förklara det lydande på grund av förstörd kropp som dör gradvis alltmer och på slutet kommer jag dö. Det döende kropp i elektrisk skada, innebär och är även direkt min förstörd mentala hälsa. Dom två fysiska och psykiska mentala skador innebär även direkt min förstörd personliga identitet, där mitt medvetande gradvis upphör att existera och när det har hänt, då har min hjärna förlorat helt förmåga att fungera normalt. Jag kommer till slut inte veta vem jag är, jag kommer inte kunna uppleva tid och rum, jag kommer inte bli medveten av min existens, jag kommer inte ha kontroll av min kropps motorik, jag kommer förlora talförmåga, jag kommer inte kunna svara på frågor, på grund av att jag inte kommer bli medveten att jag existerar och att någon över huvud taget pratar med mig och ställer frågor till mig. Då kommer jag bli stämplad som galen av världens och den makt och rika eliten, men offentlig kommer dom aldrig säga att det är dom som framkallar den galenskap. Dessutom kommer jag till slut att dö. Ingen av vanligt folk på den här planet kommer veta att dom och deras barn mördas som boskap djur, om dom inte har läst min blogg. Om ni har läst min hela blogg, då vet ni för vilka dödsfällor som världens makt och rika eliten har lagt till er och oss alla. Vi tror att våra regeringar bryr sig om oss vanligt folk och våra barn, men det gör dom definitivt inte. Jag skriver om det brott som svenska makt och rika eliten har utsatt mig för. Resultat av deras polisutredning är att jag försvinner som person, där jag skämmer ut mig. Jag blir nedvärderad som individ, där jag till slut kommer inte bli mentalt klar i mitt mentala sinne. När jag har kommit till det fysiska och mentala tillstånd, där jag har förlorat mitt förstånd helt, det är då den dagen som mitt barn ska inse att jag pratar osammanhängande, att jag förstår inget, att jag kanske svarar inte på frågor, att jag har förlorat hjärnans mental talförmåga, att jag skriker av smärta i kroppen och att jag är inte ens medveten att jag skriker i verkliga livet, att jag kanske går på golvet i fosterställning och mumlar på grund av smärta och då kommer mitt barn bli förkrossat och ledsen på grund av vad som har hänt med hans pappa. Då kommer han tro att jag har kanske bara blivit förgiftad av alla mediciner som han vet att jag tar, till exempel Seroquel. Då kommer han ringa ambulansen i tro på att dom kan hjälpa mig i allmänna vården. Allmänna vården som har bara väntat på den dagen då det ska hända mig, kör mig direkt till sluten psykiatriskt fängelseavrättnings platts som offentligt i statlig mediapropaganda kallas för psykiatrisk vårdklinik. Dom kommer alltså låsa mig in i mentalt sjukhus, där jag kommer omedveten invänta även min fysiska död. Dessutom kan dom göra vad dom vill med mig där inne, som dom även vanligtvis också gör allt det värsta mot inlåst folk där. Dom kan misshandla mig där, dom kan binda mig i tvångströja och dom kan chocka mig ytterligare med ECT för att jag ska dö så fort som möjligt, så att jag inte upptar plats åt nästa medborgare som ska mördas där. Världens makt och rika eliten har genom hela mänsklighetens historia indoktrinerat hela världens population på den här planet, i en bild och övertygelse att folk som blir psykiskt sjuka, har blivit sjuka utan någon logisk anledning. Dom har blivit psykiskt sjuka bara så där, på grund av sjuk hjärna, att det

2

galenskap ska påstås vara ärvt från föräldrar, att det beror på grund av kroppens genetik, att psykiskt sjuka folk är vanligtvis dåliga människor, som saknar all moral, att dom är även onda och att dom är mord och självmordsbenägna och så vidare. Det har världens makt och rika eliten gjort mot hela världens population som är vanligt folk från barnsben och vidare till vuxna liv. Det hjärntvätt har dom begått genom hela mänsklighetens historia och dom fortsätter begå det även nu och det kommer fortsätta i all oändlighet, för det är bara så dom kan ha kontroll över vanligt folk. Det är den bilden som världens alla regeringar har visat för sina medborgare genom kompletta mediapropaganda om psykiatri som är, att folk har fåt nervsammanbrott utan någon logisk anledning. Folk har bara insjuknat i svår psykisk sjukdom, men dom säger inte att det är regering som har startat döden i folk genom elektrisk förintelse med apparater på 9-volt och även mindre spänning. Det spelar ingen roll för resultat blir den samma. Det tar bara lite längre tid att dö. Det är därför alla regeringar har lagt ut elektriska apparater till försäljning som något helt ofarligt, för att vi vanligt folk tillsammans med våra barn, ska luras in i det döds fälla elektrisk förintelse, för att vi ska förlora vårt förstånd och bli psykiskt sjuka. Med tanke på att elektriska skador innebär att man får totalt nervöst sammanbrott, innan man har hunnit att även dö fysiskt på grund av fysiska elektriska skador. Frågan är bara om tiden när det ska hända? Tack vare detta pågående döds förlopp, våra regeringar har tystat oss ner genom att förklara oss mentalt störda, för att vi påstås har inbillat oss allt det som vi har sagt om brott som vi har blivit utsatta för av dom genom statliga system. Dom blir inte skyldiga för mord på oss när vi har dött. Slutligen övertygar dom hela övriga befolkningen i landet att dom lever sina liv i säkerhet med sina barn, så att regeringar kan leda och lura även dom och deras barn på samma sätt i säker död vid senare tillfälle. Allt det som vi har berättat, är påstås bara inbillad fantasi av mentalt störda individer med psykisk sjukdom. Det är så vi och våra barn blir mördade och dessutom behandlar våra regeringar oss som retarderade idioter, liksom att brott som dom har utsatt oss för, får dom att låta ut som att det ska påstås vara vårt fel, för att vi har inbillat att dom har utsatt oss för brott. När vi pratar i över 5 år att vi dör, så inbillar vi oss att vi dör enligt dom och därför är det inte ens brott. Regering stannar inte med mordorgie bara på föräldrar. Don är även ute efter våra barn. Föreställ oss för exempel, den väldigt möjliga verklighetens händelse, där efter några dagar när dom har kört mig till mental sjukhus för avrättning som dom kallar under falska påstående för vård, kommer dom kanske även ringa min son där dom säger, vi vet att det som har hänt din pappa är väldigt traumatisk för dig. Vi brukar i sådana svåra stunder finas där för barn som har svårt sjuk förälder. Vi har välutbildade psykologer som har hjälpt tusentals barn, bara i den här stad Uddevalla. Och, dessutom, jag kan rekommendera dig en psykolog som är en av dom bästa i den här staden. Det är nämligen så att han har hjälpt mig personligen, när jag hade en gång svår tid i livet. Dom kan hjälpa dig bearbeta det trauma. Naturligtvis vi tvingar dig inte om du vill inte det. Det är du som väljer!!!!? Om han går på detta och om han går dit, då kommer dom rekommendera honom mediciner mot depression som påstås kan hjälpa honom bearbeta svårt trauma och då har dom dragit även mitt barn närmare döden. Då är även han på väg i samma dödsfälla och mot svenska avrättnings dödsstraff genom statliga system som är reklam av elektriska förintelse, och verkstelning av dödstraff på civil befolkning genom allmänna vården och i slutstation dödscell som kallas för sluten psykiatrisk klinik. Om han börjar med mediciner då uppmärksamhet och aktning för fara sjunker drastisk och det är även den verkliga syfte med mediciner som psykiatriska vården ger till folk för psykisk

3

sjukdom. Jag vet att ni tänker nu att det inte stämmer och att dom aldrig skulle göra så. Dom skulle inte ens bry sig. Ja, dom skulle inte göra så mot folk som regering inte har som måltavla genom polisen, men dom vill göra det mot folk som regering har som måltavla. När dom har bestämt sig att utplåna en familjemedlem, då attackerar dom hela familj och deras attack begår dom genom hela statliga system. Dom använder hela statliga system genom allmänna och psykiatriska vården, genom medier, genom skolsystemet, genom socialen där dom fråntar barn från föräldrar, genom ekonomiska bedrägerier för att göra livet till ett helvete där föräldrar eller barn hamnar i skulder som dom inte kan betala, så att dom hamnar på gatan som hemlösa. Dom gör ens liv till ett helvete med andra ord för att folk ska ledas mot nervöst sammanbrott, så att dom kan även fängsla individer som dom har under attack, antigen i fängelse eller mental sjukhus. Det är så världens regeringar utplånar hela familjer och i den här fal mig och mitt barn. Om ni tror att allmänna vården skulle inte försöka dra mitt barn i förintelse döds läger som kallas för psykiatri, då kan jag säga är att dom redan har gjort det. Som jag sa jag rätar den här blogg nu en sista gång och nu är det 2022-04-22. Min son hade några alvarliga problem med hälsa. Han blir illamående plötsligt med andningssvårigheter. Det har hänt flera gånger, men en gång blev det väldigt alvarligt. Det hände när han var hos mig. Även hans vänner var närvarande när det hände. Jag var helt livrädd. Han började få darriga händer, han förlorade kraft i kroppen, blev illamående och var på väg att svimma. Han la sig på golvet och sa till mig, Pappa jag dör. Det har kommit min sista stund. Jag mår illa nu när jag skriver det här och tårar väller fram även nu. I alla fall sökte han vård på vårdcentral i Uddevalla. Efter många blodprover trodde jag att dom ska hitta orsak till att han plötsligt mår så dåligt. Men till min stora förvåning, kom dom fram till slutsats att allt är bara OK med hans hälsa. Efter en eller två veckor, jag satt i soffan och kollade på TV, medan min son spelade PC spel och då ringde det på hans telefon. Det var en sjuksköterska från den samma vårdcentral. Jag trodde att dom har hittat orsak till hans kropps kollaps, men hon började säga något helt annat. Han sate på telefonhögtalare, så att även jag hör. Hon sa, vet du? vi tror att det som du hade, är troligen psykiskt dålig mående. Skulle du kunna tänka dig att gå till psykolog? Då började min blod att kocka. Om någon vet vad psykiskt sjukdom är för något? då är det jag, som har gåt genom alla möjliga faser av dålig psykisk mående. Jag känner igen direkt symptom på psykisk sjukdom när jag ser bara på beteende av en individ. Tyvärr för min del uppvisar jag alla dom symptom och det är därför jag vet detta. Men min son är en glad människa. Han skrattar ständigt, han har inget problem med socialt umgänge med människor. Han är väldigt social. Han har redan haft mer tjejer än jag själv har haft någonsin i mitt liv. Han har gåt vilse på grund av dagens samhällets mediapropaganda, lite även grupptryck och så vidare. Men som jag sa i bloggkapitel 1, jag är övertygad att polisen har förstört även honom med psykotroniska vapen från hans barns ålder och dessutom, dom har mördat mig och när dom mördar förleder? Då mördar dom även förälders barn och det som den kvinnan från allmänna vården håller på med, är ytterligare förstörelse av mig och mitt barn. Det är förstörelse av hela familjen som begås genom hela vårt liv och genom fortsatt liv av mig och min son. Så här gör dom mot hela världens befolkning och världens makt och rika eliten gör det på samma sätt och det förintelse begår dom alla tillsammans mot oss alla vanligt folk och det på samma sätt. Hur som helst, subban eller sugan (Swedish Bad Bitch) frågade honom, om han vill besöka psykolog. Min son svarade henne på ett väldigt diplomatiskt sätt som förvånade även mig. Så jag är stolt över honom för detta, att han svarar så civiliserat, lugnt och sansat. Han

4

sa till henne, jag vill inte göra det för jag har inte sådana problem. När jag har det dåligt, då har jag en familjemedlem som jag pratar med. Han hjälper mig med allt, så att jag mår bra. Annars jag har aldrig mot dåligt psykiskt i mitt liv och det som han sa är också sant. Han har stelt till detta för sig med mycket alvarliga felsteg som han tog, men han bryr sig inte om detta som också betyder att han verkligen inte har några psykiska problem. Han skiter i det. Men om det ska jag skriva och förklara i den sista blogg som jag kommer skriva. Hur som helst, hon ställde en fråga till honom på en sådan (Bitch way). För mig var det lätt att läsa hennes avsikt och det hade varit lätt för hela världens civila befolkning. Hon sa, he, he, he, kan du säga mig, var har du fåt sodan bild av psykologer? Har du fått den från någon? Har någon sagt det till dig? Jag antar att hon har läst min blogg. I detta moment darrade jag av vrede. Svensk (bich) utövar regerings attack på mitt barn. Om jag skulle beskriva bildmässigt eller suggestivt vad jag skulle kunna göra mot den kvinnan i detta moment, medan hon utövar attack på mitt barn, så skulle jag kunna huga av hennes huvud och fästa den på en påle, så att alla ser hennes jävla huvud, som ett exempel på vad som kommer att hända om du attackerar mitt barn!!! Naturligtvis det kommer aldrig att hända i verklighet, men ni makt och rika eliten ska veta att det finns gränser för alt vi vanligt folk kan tåla. Min son sa, nej jag vill inte ha sådan hjälp, jag mår perfekt bra och nu slutar vi. Där var det slut och min son stängde av mobilen. Jag började kommentera henne och min son exploderade i vrede mot mig, efter som han har aldrig läst en enda blogg som jag har skrivit. Han vet inte ens vad jag skriver om. Han sa vad fan är det med dig. Jag har tröttnat på ditt snack, där du pratar hela tiden om staten. Staten, staten bara staten. Ok sa jag, för jag vill inte pusha på mitt barn. Jag bemöter honom alltid med lugn och kärlek och jag antar att alla föräldrar på den här planet gör så. Men som ni ser dom har gjort detta, så om ni tror att er regering inte vill döda er eller era barn genom statliga system, så har ni fel. Dom gör det sakta och kamouflerat, så att ni inte inser att dom leder er och era barn i graven genom er hela liv. Att jag ska passa på och säga om något som har hänt mig nyligen och här är det perfekt tillfälle att lägga det in. För en eller två månader sen, åt jag mäng olika maträtter och sen på kvällen drack jag öl 3,5% alkohol. Sverige är hård för alkoholförsäljning så att riktig alkohol säljer dom bara i Systembolaget, medan dom här öl på 3,5% säljs i mataffärer. Min son spelade PC spel och jag sta i soffan och drack dom öl. Jag har druckit några sticken på grund av min pågående död. Jag dricker på grund av elektriska skador. I alla fall, la jag mig så där på soffan och kollade på TV. Det som jag märkte var liksom att jag har tagit en hel förpackning av sådana barbiturater, som folk använder för att begå självmord. Jag har aldrig velat ta detta för jag vill leva. Jag har aldrig ens set sådana tabletter med mina ögon. Sådan skit existerar inte i mitt liv. Jag vill leva. Så, det som jag kände medan jag sov var att någon substans i min kropp sover mig med tvång. Jag bara håller på att somna. Och sen kände jag att jag håller på att förlora medvetande. Efter det kände jag kraftigt förlust av kraft i kroppen. Även om jag låg så kände jag det. Jag kände att jag börjar darra och slutligen kände jag att jag börjar sluta andas. Mina lungor bara slutar fungera. I detta moment kände jag klart och tidligt att jag håller på att dö. När jag kände att jag slutar andas och med insikt att jag håller på att dö, så reagerade jag instinktivt och då steg jag upp för jag försökte reda mitt eget liv. Jag gick till köket för att dricka vatten, men då blev det ännu värre. Jag darrade i hela kroppen, håll på att svimma, hål på att somna även om jag står på minna ben. Jag kämpade för att andas. När jag tågklunk av vatten, då började mitt hals att hacka sig upp. Jag kände att jag kvävs av vatten som är bara i munnen och då insåg jag klart och tidligt att jag dör. Jag kom tillbaka för att be min

5

son om hjälp. Jag sa till honom att jag inte mår bra. Han sa, skojar du. Jag sa jag skojar inte och då flåg han ur stolen och kom fram till mig. Jag sa hur jag mode och för att jag ska må bättre, gick jag på Balkongen. Det var kalt minst – 10%. Jag hade bara (t-shirt) på mig. Jag kunde inte stå på minna ben så jag gick på mitt knä och jag hade mina händer på balkonggolvet. Jag sa hämta kalt vatten och häl den på mitt huvud och hela ryggen. Han hällde den vatten över mig och jag darrade av hur kalt det var, men det är det enda som kan dra en människa som är illamående och som håller på att svimma, tillbaka till den levande värld. Även om det var extremt kalt, så något sov mig när även i den killa. Min som ringde sina kompisar och dom kom till oss. Efter det ringde han ambulans och det kom två vårdare och det första som dom gjorde var att dom bad mig att jag ska gå till köket och tillbaka till vardagsrum. Efter det sate dom på mig elektroder som mäter hjärtfrekvens. Allt var OK med hjärta och även om dom var närvarande så håll jag på att förlora medvetande och då panik utbröt i mig, att jag kommer dö även framför dom. I visa moment såg jag på dom och kände som att dom inte är där framför mig. I visa moment kände jag som att det finns ingen och att alt det inte ens händer. Men jag återfick medvetande fram och tillbaka. Han ställde frågor till mig. Hur många fingrar ser du. Vad är det här och jag svarade rätt varje gång. Jag sa, så många är det fingrar. Det där är penna, om jag kommer ihåg rätt nu. Dom sa lift hakade upp, först en sen den andra ifall jag har fåt Stråke. Allt det gick men jag sluddrade kraftigt när jag pratade. Dom sa att allt är OK med mig, men att dom tycker att jag ska gå till akuten i Trollhättan. Jag fick skjuts ditt och emellanåt kom dom attacker om och om igen, men med allt svagare styrka. Väl när vi kom dit, gick jag och min son inne. Det kom först en sjuksköterska. Hon sate elektroder på hela min kropp för EKG och den grej som dom säter på finger så hon knäppte den på min höger hand, på mittfinger av höger hand. Hon sate även den långa nål i min höger arm ifall jag slutar på operationsbordet. Hon sate den blodtryck band på min vänstra arm. Hon spände den åt och i stället att hon ska se mina värden och ta bort den, då kom det en annan sjuksköterska och bad henne att hon behövs någon annanstans. Den band ströp min hand och jag var rädd att arm ska börja dö på grund av blodbristtillförsel är stoppad, så jag tog den bort själv. Sen kom det en annan sjuksköterska så hon tog den grej bort från min högra finger. Hon gjorde något annat och knäppte den i stället på vänster mellan finger. Det var ungefär så det gick. Dom sa att jag kommer vänta länge på svar. Förresten, dom tog några flaskor av blod för att analysera den. Vi gick dit och var där inne klockan runt 12: 40. Jag låg på sängen och väntade. Utöver allt det, så känner jag dom här elektriska skador dygnet runt. Även det torterade mig bland annat. Ju mer tid det gick, så mode jag allt bättre. Timmar gick och min son var sömning. Efter ett antal timmar kvicknade jag till och återfick styrka i kroppen. Så jag sate mig på en stol och sa till min son att han ska sova. Han somnade och sov fram tills morgon medan jag satt på stolen och väntade. Vi väntade på blodsvar till dag där på och när det var Över 14:00 då sa jag till dom att jag vill vänta på blodsvar gärna, för jag vill se om det fans någon främmande ämne i mitt blod som gjorde att jag nästan dog. Jag frågade dom om jag själv med mina pengar kan betala för sådan prov. Hon sa att dom inte tar sådana prov och att det är polisen som tar sådana prov. Förresten dom två som kom med ambulans tog blodprov från min finger och min son sa till mig att det prov är för drogtest. Hur som helst jag sa till dom, jag vill gärna vänta på blodsvar men det här så långa väntan klarar jag och min son inte, på grund av det gör över av vad vi klarar fysiskt. Jag sa att vi vill gå hem, för vi klarar inte vänta mer. Jag frågade om dom kan mejla mig blodsvar. Dom sa om du ska gå hem då måste du skriva under att det är på din egen

6

begäran. Dom sa till mig att dom inte kommer mejla blodsvar till mig och att mitt blodsvar ändå inte kommer visa något. Ok sa jag. Jag vill gärna tro på vården, men allt som har hänt mig här i Sverige, gör att jag ser dom som förintelseinstitution industri. Den naten kollade jag på dom från den rum jag var i, genom glasrutan på den dörren. Där inne var det många av dom. Det fans svenska läkare, somaliska med slöja på huvud, det var läkare från mellanöstern och när jag såg på alla dom tänkte jag en tanke. När man ser på dom alla, så det som man ser är demokrati, multikulturellt vårdsystem. Sådana grejer gör att folk tror på vården, men grejen är den att vården även i Somalia och Mellanöstern, mördar sitt eget folk på samma sätt. När dom kommer till ett främmande land, gör dom det samma sak och dom vet om att dom mördar folk oavsett vilken ras och religion folk må tillhöra, så spelar det ingen roll. Det gör dom åt regering, när folk har gåt i någon av alla förintelsesystem metoder, som är accepterade av alla världens regeringar som något helt OK. Att det fans alla nationaliteter där inne, gav mig en känsla av lugn för jag var ändå glad att se att det finns även muslimer där. Jag tänkte på att när jag ser på den bild, när jag ser på dom så multikulturella, börjar jag fråga mig själv, vad är det för bild av verklighet jag skriver i den bloggen? Men jag pratar sanningen och jag har rätt till 100% Åt andra sidan är jag väldigt tacksam till vård dom har gett mig hemma och där på akuten i Trollhättan. Jag är tacksam för den vården av hela mitt hjärta och det menar jag verkligen. I alla fal, det som har hänt mig var identisk med det som har hänt min son. Så han inbillar inte att han mådde dåligt och det är ingen panikångest varken hos honom eller mig. Jag vet vad panikångest är för något. Även detta hade jag i början för länge sen och det liknar inte på det som har hänt till mig. Panikångest har inte ens i närhet av den styrka det här var. Det här var döden själv. Jag kände döden. Men en sak är säker för mig. Elektrisk förintelse på 9-volt har lett mig i många nya skador och dom har lett mig även i det här händelse. Den elektriska förintelsen väntar på mitt barn, den väntar på era barn, den väntar på barn av hela världens civila befolkning. Världens barn och unga behöver bara luras i att testa det apparat en enda gång och då är dom dödsdömda. Då har dom fåt dödstraff och dom kommer dö i en lång utdragen dödsprocess där dom kommer även bli psykiskt sjuka per automatik. Om min son hade gått till psykolog, då hade dom rekommenderat honom mediciner mot depression och då har dom dragit även mitt barn närmare döden och då är även han på väg i samma dödsfälla. Om han börjar med mediciner, då uppmärksamhet och aktning för fara sjunker ner drastisk mycket och polisen kan leda honom helt obemärkt med Psykotroniska vapen rät in i reklam om apparater på 9-vol. Han kan testa kanske den apparat på 9-volt, som är ämnad för träning av muskler, men det spelar ingen roll. Skador är dom samma, på vilken del av kroppen det kan ens bli. När den skada har uppstått i kroppen, då har dödsprocess som leder i döden har påbörjat. Frågan är bara hur lång tid det kommer att ta. Jag har tagit mig och mitt barn som exempel, men det här är vad som händer, hur det går till och det har gåt så på hela planet i dom senaste 100 år. Det händer till hela världens civila befolkning. Ni alla vanliga människor och era barn lever med den här dödsfälla som väntar på era barn. Våra barn, mitt barn, era barn är under attack av våra regeringar. Våra barn befinner sig i livsfara. Det är lät att säga att dom inte ska testa dom apparater. Men livet är en lång process och folk med tiden kan ändra sina åsikter om allt. Dom kan bli lurade i detta döden om 40 år. Många blir lurade i alla möjliga dödsfällor som våra regeringar har ställt framför våra ögon som något helt ofarligt och till och med som är påstås nyttigt för oss, barra för att vi och våra barn ska bita i deras döds fälla, för att vi ska bli skadade till döds. När vi har blivit skadade till döds,

7

då kan vi gnälla och klaga så mycket vi vill. Då är det för sent för oss. Då blir vi censurerade, och våra regeringar leder oss bara i döden genom att utsätta oss för även mer brott, tills vi har dött. All det psykologiska tortyr som staten har begått på mig i mer än årtionde är till för att staten ska ha mig som en mentalt utplånad individ i domstol, som kan inte försvara sig i slutändan, så att det blir staten som har alltid rätt medan jag alltid kommer ha fel. Dom kommer säga att jag har begått fel efter fel genom mitt liv. Jag har skämt mig själv ut om och om igen, på grund av förstörd kropp och mitt förstörda psyke, men jag har inte begått brott. Det hade varit bättre för mig om svensk polis i stället för att skada mig till döds på en så avancerad och utdragen sätt, hade i stället tagit sitt tjänstevapen och skjutit mig till döds på gatan. Det hade varit många gånger mer humant för mig, än att jag nu bevittnar dygnet runt hur min kropp dör medan jag lever fortfarande. Jag dör på samma sätt som när en Tarantel dör i förlamning som har blivit stucken av Tarantel Falken, där jag bevittnar hur min kropp blir uppäten inifrån, medan jag lever fortfarande. Svenska staten ger mig inte samma typ av humanism så som de brukar ger sin humanism för djur. De tillåter inte att djur ska lida, för om de lider då blir dom avlivade av staten, medan staten har behandlat mig värre än djur. Dom har massakrerat min kropp och de har gett mig en lidande som är oändligt många gånger värre, än det lidande som döende djur kan ha. Om dom lyckas inte undanröja oss och göra oss galna genom tortyr i 13 år med ord, då har staten skapat det 9-volt elektriska Genocid förintelse av oss vanligt folk och våra barn, på den här planet Jorden. För att göra det acceptabelt som något ofarligt och lockande för folk, marknadsför dom elektrisk förintelse som något som kan användas i positiv syfte för folks hälsa. Jag vet inte på vad kan det bli mer ond än att säga till folk Jag vet inte vad som kan vara elakare än att säga åt folk som barn har en bedrägeridiagnos för ADHD, att använda en 9-volts apparat som släpper ut elektrisk ström i det här fallet i barnets huvud och att de borde få den apparat trovärdig för att lura världens vanliga befolkning. till att dom ska döda sitt eget barn. Dom har gett den dödliga apparaten också ett professionellt statligt vårdsystem som låter avancerat. De kallar det döden: (Monarch external Trigeminal Nerve Stimulation System) vid kanske 9 volt och de uppmuntrar och lurar föräldrar att de ska döda sitt eget barn med sina egna händer. Eller ett annat exempel på världsmakt och rika eliters ondska som att säga till människor som har reumatism, du kan använda denna 9-volts elektriska apparat för att lindra din smärta från reumatism som har reumatisk, du kan använda den här elektriska apparaten på 9-volt för att du ska lindra dina smärtor av reumatism. När dom har testat det i några minuter, då inser dom att dom har fått domning på den delen av kroppen. Naturligtvis dom kastar den apparat, medan dom är inte ens medvetna på vad som kommer om ungefär ett år. Genom blogg som jag har skrivit, ser ni vad som kommer hända med dom. Det är den ultimata ondska. När man ser på mig så ser man bara skandal och min enda skuld är att jag lever fortfarande. Man kan faktiskt känna pengar på sådana skandaler. För den svenska makten är jag en enkel skandalflykting från Bosnien, som kommer bli en inspiration för svenska parasitförfattare som har levt sina liv i harmoni med äkta mänskliga rättigheter, där allt det som jag har varit utsatt för av det här svenska samhälle att börja från Polisen och så vidare, kommer se ut som (Science fiction). Där backar dom och skidar varandra, så att vi vanligt folk ska inte ha en chans mot dom. Vi kan inte ens bevisa att vi har blivit utsatta för brott. Det är så det regerings mördande av sina medborgare fungerar. Alla de tillsammans vinner på denna berättelse om mitt avslutade liv och alt på min bekostnad. Därför måste jag först försvinna, därför har de avslutat mitt liv. Jag har trott blind på den svenska

8

staten fult ut till 100% och nu till slut har jag insett att till och med det här mest demokratiska samhälle på Jorden Sverige, är en simpel kriminell diktator genocidbedrägeri samhälle. Dom pratar i medier om kriminella som begår bedrägerier, där dom går in i fängelse för små summor av intjänade pengar genom kriminellt bedrägeri. Vist det är fel att råna och begå brott. Men staten kräver att vanligt folk inte ska begå bedrägerier brott och mord. Till detta ändamål använder de sig av alla instanser i samhälle mot individer och det skryter de i medier om. De hotar folk som begår brott med livstid fängelse, medan de själva begår till och med ännu värre brott än brott som vanlig folk begår. De försäkrar sig så att vi vanligt folk kan inte bevisa et enda ord om det brott som vi har blivit utsatta för. De mördar oss alla och vi vanligt folk står inte upp för varandra, eftersom för dom flesta, det mest viktiga är bara att de själva inte har blivit skadade. Folk är inte medvetna att dom själva kan hamna i samma situation senare i deras liv. Man utgår ifrån att man inte har gjort något därför ska dom aldrig ge si på en, men det spelar ingen roll för staten. De kan plocka vem som helst som är skyldig eller inte skyldig. De kan välja ens barn som är inte erfaren och leda barnet in på brotts villoväg, eller leda de in i graven. De klarar att driva en person i självmord på bara en vecka med (voice of god vapen technology) V2K injicerade röster i huvudet. Dom ungdomar som begår självmord på svenska ungdomshem, sådana inlåsta ungdoms institutioner och på häktet kanske också i fängelse, har dom drivit ungdomar i döden med den technologi som polisen använder V2K. Dom driver barn, unga och vuxna till att dom ska begå självmord och det är därför folk begår självmord för det mesta. Det här var vittnesmål av mitt besök på akuten.

Den här bloggen såg ut så här:

Chapter 2-Bedregeri 27 oktober 2019

Jag har tillagt den nya informationen medan jag kommer skriva om bedrägeri i sista blogginlägg.

Tack för att ni läser.