Mitt besök på mentalsjukhus i Trollhättan-Förtydligande om 2020-07-13 – Blogginlägg 13

1

Utöver allt som jag har berättat om hur dåligt jag mår nu så kan jag tilläga att Jag känner mig allmänt fysiskt kronisk sjuk, på samma sätt som när man har hög feber och svår influensa. Jag känner mig även kroniskt psykiskt sjuk på grund av att elektriska skador förstör psykologisk mentala förmåga at kunna tänka klart och hela mentala sinnen. Min kropp och själ är i upplösning. Kroppen och sinnen brits i små beståndsdelar tills den slutar att existera. Det är resultat av elektriska skador. Den skadade del av kropp med elektriska skador bokstavligen vissnar bort och slutar at fungera helt och hålet. Det fysiska och psykiska lidande i agoni är min verkställt dödsstraff, där jag inte lever och där jag kan inte uppleva livet längre. Det här påverkar inte bara mig utan det ständiga dödsbädd lidande påverkar även mitt barn. Här är ett exempel på whiplash skadad Elizabeth Portillo-Jansson, 50 som kan jämföras med det liv som jag lever nu. Det låter som att svenska vården erkänner inte hennes skador. Vården är ett system som tar livet av folk och till slut stämplar folk som galna där folk inbillar alt. Vården är statlig hand som möjliggör staten kontroll över folk och likvidering från samhälle under påstående att folk har förlorat sin mentala förmåga att prata för sig själv. Det är det som kommer hända mig längre fram i tiden.

– Centrala nervsystemet är påverkat hos henne på grund av skador i flera segment i ryggraden, som styr andning, arm, hand, tarm och urinblåsa.

(Här ser man hur alvarliga skador på nerver i ryggraden är, medan staten framkallar skador på nerver genom elektriska döds trojaner och sådana nervskador mörklägger staten, där de låtsas att det inte existerar i stället skickar de en till nervkliniken där man ska få mer av elektriskström genom nerver så att skador blir ännu värre.)

Elizabeth mådde relativt bra i många år efter den tyska operationen. Men 2018 tappade ambulanspersonal henne i marken utanför hemmet. – Jag slog huvudet i asfalten. Då kände jag att något gick sönder därinne, säger Elizabeth. Sedan dess ligger hon oftast orörlig i sin säng i hemmet. En magnetröntgen i april 2019 visade att Elizabeth hade fått nervstams påverkan mellan kota fyra och sex i ryggraden, nedanför området som opererades i Tyskland, kota noll till tre. Någon operation kan inte Elizabeth räkna med i Sverige. I stället behandlas hon ofta som en simulant, och får ingen vård alls.

(Först och främst så tror jag inte på olyckor. De tappade henne på marken med deras egen vilja. Staten skadar friskt folk med vilja genom elektriska dödsfällor och sen låtsas de som om det inte existerar och att det är en olycka.)

Sista utvägen för ryggskadade Elizabeth – operation i Spanien

(https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0nPoQJ/sista-utvagen-for-ryggskadade-elizabeth–operation-i-spanien)

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0nPoQJ/sista-utvagen-for-ryggskadade-elizabeth–operation-i-spanien

Psykiatriska vården är de mest grymma, onda, hjärtlösa, vidriga seriemördare av vanligt folk vuxna och barn. Folk tror på att statliga institution vården skulle aldrig skada patienter med vilja, för dom har det påståtts att vårdpersonal anställda följer Hippokrates ed, eller läkare eden en ed att kämpa

2

för patientens liv. Men det lagd ed är inget anat än statlig propaganda som har aldrig förverkligats följts och använts i verklighet. Här är lite sanning om psykiatriska vården:

Varför jag slutade vara terapeut – Sex skäl av Daniel Mackler

(https://www.youtube.com/watch?v=f0Fi32LbXHA&list=WL&index=78&t=906s)

Här är en till länk och bakom bedragare psykiatriska vården, står staten som använder psykiatriska vården för att mörda vanligt folk:

Psychiatry is a Fraud & is all about Control – MUST WATCH

(https://www.youtube.com/watch?v=BhC6hUZJIJ0&list=LLD2L3TImhLyCSotcI0DW_lA&index=3&t=6s)

Staten har lurat folk i alla tider så att folk ska ha förtroende för staten och att dom ska få folks lydnad av makthavare som respekterad auktoritet. Dom vill skada folk och dom skadar folk åt staten. De patienter som väcker empati hos kirurg Tim inför operation, är dom patienter som får et bra gjort jobb där kirurg Tim anstränger sig för att dom ska göra alt rätt. I sådana fall de använder sin hela kunskap för att hjälpa patienter. De patienter som dom vill hjälpa är politiker, populära offentliga personligheter av alla möjliga yrken i tv bransch Music sångare, skådespelare, programledare, politiker, superrika människor, kungligheter och så vidare. Förresten så kan jag förklara det som jag sa om att muslimer anställda i svenska allmänna vården, som var närvarande medan jag var som mest beroende av vård där jag kom skadad från sjukhusoperation bord och den andra var en gris som skickade min remis till bödelavdelning på nervkliniken, där jag ska få elektrisk ström släppt igenom min redan skadade del av kropp som tar livet av mig dag och natt över 4 år nu på många olika sätt samtidigt. Då kan jag förklara även den första traumatiska händelse av mitt liv i Sverige, som var början till min undergång där mitt liv är lika mycket värd som en cigarettfimp kastad på gatan i det svenska påstås demokratiska samhälle. Den första natt då jag besökte sluten psykiatrisk klinik i Trollhättan utan någon vetskap om vad dom för något i verklighet är, har jag gåt där naiv, rädd och deprimerad, i tro på att dom är statligt vård som är human och som hjälper folk med problem i livet. Läs kapitel 1 i min blogg och där kommer ni få alt förklarat i minsta detalj, men nu ska jag berätta det som jag valde att avstå säja öppet. Så, nu är det händelse långt back i tiden, men om jag ska beskriva det igen så när jag kom i deras lilla kontor, kom jag inne och jag satt mig på stol, där jag var vänd med min rygg mot dörren. Då såg jag på dom som på hederliga människor anställda i vården och nu ser jag på dom med fullständig san insikt på vad dom i verklighet är för något. På vänster sida satt den vidriga ondskan som jag trodde är människa då och han var doktorn psykiater. På höger sida satt det en yngre kille som var säkert säkerhetsvakt i fal jag skulle påstås utgöra et säkerhetshot för de. Utöver de två, i mitten satt det en utländsk

3

sjuksköterska. Nu kan jag säga vem hon var. Hon presenterade sig för mig som en rysk kvinna som har kommit till Sverige som invandrare, av ekonomiska skäl antar jag. Jag var berusad av alkohol, natt innan för att jag vill erkänna det brott och jag klarade det inte ens som berusad av alkohol. Det är så psykologisk polistortyr går till när dom vill tvinga en att erkänna brott och jag har ingen invändning mot detta bara ingen skadar mig fysiskt, för då är mitt liv hotad. Ingen skadade mig fysiskt där inne, men senare skulle det vissas komma et minne från ingenstans, som kommer ge mig ett frågetecken resten av mitt liv, där jag reagerade som vem som helst och där jag berättade det till bekanta. Det må vara inbillning men det gjorde mig till et måltavla och alt det har svenska staten sina fingrar inblandade i, där dom bygger på problem som förvarar och ständigt komplicerar det ytterligare för mig att leva mitt liv där det startar en kedjahändelse av dödlig spiral som leder mitt liv att falla fritt fall mot marken och nu på slutet fritt fal i graven för jag är redan i graven, efter alt som har hänt mig. Jag insåg att jag riskerar förlora min frihet och med alla färska minnen ur krig i Bosnien var mitt besök hos de en extremt traumatisk händelse, helt likvärdigt till mitt liv som fånge i Bosnienkrig. Jag har sagt allt möjligt naten innan om det katastrof som jag upplevde i min vardag i Sverige. Vissa saker som jag sa då kan ha låtit ologiska, men det är ingen anledning att de ska bemöta mig med fördömande till en vis grad hotande röst, för trots allt kommer jag med hemska och traumatiska minnen ur krig. Det verkar som att de exakt viste hur de ska väcka rädsla och utlösa posttraumatiskt stressyndrom hos mig som har likheter med det helvete som jag upplevde i Bosnienkrig. Jag kan säga att hon inte ens liknar ryssar. Hon var kort växt och hon vägde säkert över 200 kg. Jag överdriver inte. Att se dom ha sådan makt över mig och att se henne så överviktig påminde mig det på någon skräckfilm, fast det här var verklighet. Jag var livrädd och jag vill gå ut ur detta dårhus. Jag sa till den vidriga avskumdoktorn psykiater att jag var berusad natt innan då jag sa det och nu har nyktrat från alkohol, bara för att de ska släpa mig ut därifrån men hon ständigt ifrågasatte mig. Hon sa, du har sagt det och det medan jag frös till is av rädsla. Jag hål på mig och sa att jag är ångerfull och de släppte mig med en traumatisk skräckslagen upplevelse. Jag antar att just detta var meningen att jag ska uppleva, för nu vet jag att de och polisen är ett och samma skit som driver folk till vansinne för att folk ska erkänna brott genom att driva folk till nervsammanbrott och vansinne. Jag tycker att hon är et överviktig gris anställd i det svenska statliga system som maktens fågelskrämma. Efter detta fick jag nervöst sammanbrott, på grund av den traumatiska upplevelsen av den besök hos dom. Svenska statliga rättsväsendesystem har utsatt mig för allt detta bara för att jag ska erkänna brott. Det var nära det händelse, då polisinkräktare grisar började prata till mig och efter inte ens en hel månad, erkände jag allt medan de tillät mig inte bli dömd för det i domstol. De tillät mig inte mänsklig rättighet att jag ska avtjäna mina misstag och avsluta det mörka kapitlet i mitt liv för alltid. I stället sa dom att mitt liv är i fara och att de påstås räddar mitt liv. Det sa de mig genom tortyr i mina drömmar och det kommer de aldrig erkänna. Det är därför det tortyr vanligt folk kan aldrig bevisa, medan de mördar folk en efter en. Se hur dom har räddat mitt liv. När jag tänker lite bättre så känner jag två serber relativt unga och båda är anställda i psykiatriska vården i Sverige. Jag säger inget negativt om de och de har aldrig sagt mig något negativt. På gatan är vi människor med lika värde när vi möts på gatan. Även i Bosnien var vi människor med lika värde innan krig brått ut. Men när krig började då hade även maktsystemet i Bosnien förändrats. Plötslig visade det sig att vi har absolut inte ens i närheten samma mänskliga rättigheter. Då var jag ung med nästan ingen livs

4

erfarenhet. Det insikt som jag hade då var att jag nyligen har fötts där jag har inte upplevt något speciellt i mitt liv. Jag bara visste att det finns olika folkgrupper med olika religion tillhörighet och allt detta saknade för mig märkvärdig betydelse. Jag accepterade att mitt land har olika kulturella egenskaper och jag såg det som ett positiv fördel där jag tänkte vad roligt att det finns alla möjliga människor så att det blir bara mer att uppleva i livet. Men i stället brått krig ut och jag fick kal dusch efter kall dusch, där verklighet slutar aldrig förvåna mig. Till slut accepterade jag att plats där jag har fötts är en skiten äcklig galen plats, men jag såg den västerländska samhälle som någon rättvis demokratisk och gudomligt där vi alla har lika värde som människor. Trots allt, det är vad svenska medier förmedlar som budskap och jag trodde stenhård på det de säger. Men den här händelsen i detta dårhus i Trollhättan gav mig ett till kal dusch som visade sig förstör mitt liv oändligt mer än vad krig i Bosnien har gjort. Det negativa upplevelse i Bosnien går inte ens jämföra med det katastrof som svenska staten har utsatt mig för. Så, nu när jag drar likheter av staten i Bosnienkrig och den svenska staten nu, så är likheter extremt slående och identiska med varandra. I Bosnien hade vi till synes haft lika rättigheter och här i Sverige vi också har till synes lika rättigheter jag och de två serbiska killar som fria när vi möter varandra på gatan. I Bosnien var jag civil person medan serber var i maktpositioner. Även här är jag bara civil person medan de två killar är i maktposition. Är du anställd i psykiatriska vården då har du större makt över människor än vad polisen har. Psykiatriska vården mördar folk genom ECT åt staten utan någon domstol. På gatan har vi samma rättigheter men vad kommer hända när jag slutar som inlåst i svenska psykiatriska dårhuset. Allt som Sverige har utsatt mig för är brott som leder mig rät in i självmord eller inlåsning in i mental sjukhus på grund av at elektriska skador till slut är omöjliga att leva med. Den dag då jag börjar skrika på grund av smärta och död kropp är den dag då allmänna vården kommer kalla på psykiatriska vården, där de kommer säga att jag, inte är klar i huvudet enligt mina mentala sinnen, då jag beter mig ologiskt och orationellt där jag skriker av smärta på grund av elektriska skador. Polisen, psykiatriska vården, medier och alla som reklamerar det elektriska döden genocid är ett system som leder folk in i mental sjukhus och fångenskap utan någon domstol. Så, på gatan jag och de två serber har samma mänskliga rättigheter, men vad kommer hända när jag är inlåst på grund av det brott som svenska staten har utsatt mig för. Där inne som inlåst har jag inga mänskliga rättigheter och folk visar sitt sanna ansikte först när de har fullständigt makt över andra. Svenska staten nu är en exakt kopia av rättsväsende i Bosniens serbiska makten, när det var krig. I Bosnien hade jag ingen makt och det fanns inget utrymme att jag skulle kunna få någon makt i mina händer någonsin. Jag har inte heller önskat mig den. Jag är bara en människa och jag förväntade mig bli behandlad som en människa. Samma sak är här i Sverige. Jag har ingen makt. Det enda som jag har önskat mig var att jag ska hitta en kvinna som jag blir förälskad i och att jag ska leva normalt liv som alla andra. Men svenska staten har ansträngt sig för att jag ska klassas som onormal med våld där de lemlästar min kropp med elektrisk riggad dödsfälla som fascister i det svenska riksdag uttalar inte ett ord om, som om den inte existerar. Nu har de berövat mig min kropp. De har kastrerat mig genom att utsätta mig för det nervgift som nu tar livet av mig. Att jag är kastrerad är inte ens något som är värst. Det värsta är att jag dör på fysiskt sätt. Inte bara det att svenska staten har berövat mig mänsklig rättighet att bli dömd för det brott som jag har erkänt utan de har berövat mig även min kropp och inte ens detta är där det genocid tar slut, utan jag dör på fysiskt sätt och allt detta utan någon domstol. Här i väst offentliga populära personligheter som Richard

5

Dawkins, Lawrence Kraus och alla möjliga andra, är Blixtsnabba på att fördöma fall där i mellan Östern i muslim länder, makthavare hugger av händer på folk som har snattat privat egendom av andra och hur de kastar homosexuella från hög hus medan här i det västerländska del av världen sådana saker begås inte och hur alla har mänskliga rättigheter och alla lika värden. Men det påstående av de två forskare, är en ren lögn som de uttalar med jämna mellanrum i sina föreläsningar. Här är stympning av kroppsdelar på folk kamouflerad under falsk påstående, som trojan elektrisk döds fälla riggad direkt av den påstådda demokratiska västerländska imperialistiska demokratier. Amputering av händer går inte ens att jämföra med de alla elektriska nervgift trojaner som leder en i döden. Man dör av elektriska skador till slut, medan av amputerad hand man dör inte och ens psykologiska mentala sinnen skadas inte på samma sätt. Allt detta begås på folk i det påstådda demokrati där vi påstås har alla lika värde. Här ser ni hur vi har inte samma lika värde. Jag skriver blogg och jag tillåts inte uttala mig i medier i den demokratiska fria västerländska del av världen. Jag har bara den Muslimska namn som har dömt mig till förintelse för svenska staten är et fascistiskt system som har plågat mig och torterat för att jag ska bli dömd. Men det visade sig att de inte vill tillåta mig den mänskliga rättigheten att avtjäna mitt straff som alla andra. I stället de vill döda mig och de har dödat mig genom den genocid som har existerat i alla tider. Det är sådana kristna from mitt land som söker sig till maktpositioner medan jag själv i Bosnien var en människa av andra klass och det är samma sak här i Sverige. Jag är en människa som har blivit utsatt för genocid av den svenska staten genom hela statliga systemet. Samma sak händer med alla flyktningar från mellanöstern som har muslimskt namn. Om ni tror att jag överdriver och att det inte överensstämmer med verklighet, då kan jag säga till er, vänta så får ni se hur det kommer gå för er och era barn efter 20 år och mer. Jag önskar att jag aldrig hade fötts på europeisk mark. Sverige har utsatt mig för sådant brott mot mänsklighet där jag önskar att jag aldrig hade fötts, för nu dör jag och det här elektriska förintelse används av hela mänsklighet, som den främsta sätt att mörda vanligt fullt friskt folk, utan någon domstol. De här skadorna leder mig in i döden eller i sluten psykiatrisk fångenskap. När jag tänker vilken ironi. Serber har hållit mig inlåst i förintelseläger Keraterm där jag såg hundratals män och unga pojkar mords. Jag såg även en man som blev slagen så illa att hans arm ruttnade och sen kördes han bort med dödens gods transport till mas gravar. När mitt namn lästes av beväpnade grannar framför vår hem, för att jag ska köras till det förintelseläger Keraterm så måste jag erkänna att jag aldrig var så räd. Den svenska staten har skrämt mig i det dårhus med de tre så mycket att jag var lika mycket skräckslagen som när jag skulle bli inlåst i krigsfångenskap i Bosnien. Så serber har hållit mig inlåst i förintelseläger och nu är jag på väg till serber i fångenskap på svensk fascistiska psykiatriska påstås vården. Har du kommit till Sverige med Muslimskt namn, då kommer du behandlas som et djur som ska slaktas. Det sägs att med besegrad nazi Tyskland är fascisms besegrad. Men det är inte alls sant. Det är bara en sida som har blivit besegrad i det konflikt i andra världskrig, medan fascism frodas i alla stater genom riggade dödsfällor som reklameras genom alla möjliga medier källor och genom vartenda tillfälle, av de populära personligheter och det hela existerande statliga system, bara för att lura folk så at folk skulle inte se sanningen. Det som jag ser är att det fanns många olika motståndsidor i det konflikt i andra världs krig och det är vinare som har skriver historien som visar sig nu vara statliga lögner efter lögner. Om det här som har hänt mig är inte fascisms då vet jag inte vad det är då.